Jerezin toinen testipäivä vesittyi sateeseen

Mika Kallion toinen testipäivä italialaisen Italtrans-tiimin väreissä Espanjan Jerezissä vesittyi keskiviikon tapaan sadekeliin. Torstaina olosuhteet olivat kuitenkin keskiviikkoakin huonommat, sillä kun keskiviikkona kuljettajat pääsivät ajamaan radalla muutaman tunnin ajan, ja ensiesiintymisensä Italtrans-tiimin Kalex-pyörällä tehnyt Kalliokin ehti kiertää radan 27 kertaa, ei radalle torstaina ollut juurikaan asiaa.

- Ajoin koko päivän aikana vain muutaman kierroksen, sillä rata oli koko ajan märkä. Tai ei se ollut kunnolla märkä, mutta ei kuivakaan, vaan jotain siltä väliltä. Sitten siihen päälle tuli vielä sadekuuroja aina tämän tästä, Kallio puhisi.

- Iltapäivällä kävin kyllä kokeilemassa sadekelin renkailla, mutta moottorin kanssa oli edelleen ongelmia eilisen tapaan. Eipä siitä jäänyt paljon mitään kerrottavaa tai kommentoitavaa.

- Huomenna vaihdamme pyörääni uuden moottorin, joten toivottavasti siitä sitten jää jotain käteen. Huomiseksi on tosin luvattu täyttä vesikeliä, joten saa nähdä. Mutta ihan sama, onko kuivaa vai kunnon vesikeliä, kunhan on jompaakumpaa, eikä tätä välimuotoa.

Kuva: Italtrans« Edellinen sivu