Valencian testit käynnistyivät maanantaina

Jerezin kolmipäiväisten testien jälkeen Valenciaan vielä kahdeksi päiväksi Italtrans-tiiminsä kanssa testaamaan suunnannut Mika Kallio, 32, kertoi olevansa tyytyväinen Valencian kaksipäiväisten testien avauspäivän antiin.

- Sää oli paljon parempi, kuin viime viikolla Jerezissä, vaikkei täällä ihan kauden päättäneen kisaviikonlopun lämpötiloihin päästykään. Mutta ainakin päästiin ajamaan kuivalla, Kallio sanoi tyytyväisenä.

Viidenneksi ajalla 1.35,734 ajaneen Kallion ensimmäinen testipäivä kului vielä Italtransin tämänvuotisen pyörän puikoissa. Huomenna, eli testien päätöspäivänä tiistaina, mies saa kuitenkin alleen uuden, vuoden 2015 mallin Kalexin.

- Tänään haimme vielä tuntumaa kohdalle vanhalla pyörällä, sillä Jerezissä testaaminen jäi huonon kelin takia niin vähälle. Huomenna sitten pääsen vihdoinkin testaamaan uutta, vuoden 2015 mallista pyörää.

- Ne, jotka ovat jo uutta pyörää kokeilleet, ovat kehuneet sitä kovasti. Että pyörä on mennyt eteenpäin ja kehittynyt vahvemmaksi. Toivottavasti se toimii myös itselläni, Kallio mietti.

Kuva: Italtrans« Edellinen sivu